logo beweegpraktijk oud west nijmegen

Specialisaties Cursussen Therapeuten Contact/Afspraak Tarieven
enkel
pols

Dip Dibbets

Ik werk sinds 1993 als Oefentherapeut Cesar in Oud West. Na eerdere opleiding en werk als cultureel werker kreeg het therapeutisch werk met ‘de mens in beweging’ mijn interesse. Ik heb me gespecialiseerd en veel deskundigheid verworven zowel bij wervelkolomklachten en hoofdpijn als op het gebied van stress- en spanningsklachten, ademproblematiek, chronische pijn en slaapproblematiek.

Mijn aanpak in de therapie wordt enerzijds gekenmerkt door een praktische en op het dagelijks leven gerichte benadering van b.v. rug- en nekklachten, maar ook is er veel ruimte voor het 'zachtere' werk met aandacht voor het gevoel onder de lichamelijke klacht, de beleving van de beweging, ontspanning, het contact met zichzelf, het lijf en de omgeving, aandacht en acceptatie.

Ik heb me de laatste jaren gespecialiseerd in slaapproblematiek en geef daarin individuele begeleiding alsook de groepscursus “…daar buiten loopt een schaap… “.
Daarnaast geef ik regelmatig de cursus Mobilizing Awareness. Een combinatie van mindfulness, met de zintuigen werken, eigen mogelijkheden ervaren, spanning leren loslaten en plezier in de eigen beweging.

Opleidingen en specialisaties

 


algemene voorwaarden | partners | links